Vissza a
mintaoldalakhoz

Ismerje meg cégünket!

Szolgáltatásaink

9

Generálkivitelezés

9

Fit-out munkálatok / Irodaterület-kiépítés

9

Műemlékfelújítás

9

Ingatlanfejlesztés

Ismerje meg cégünket!

Építőipari cégünk 2008 óta működik eredményesen, napjainkban egyre jelentősebb szerepet töltünk be a hazai generálkivitelezési piacon. Szakértelmünket és megbízhatóságunkat különböző projektek során bizonyítottuk: elégedett megrendelőink között vállalatok, állami intézmények, önkormányzatok, ill. egyházak és magánszemélyek találhatóak.
Az utóbbi években – piaci alapon – dinamikusan növekszünk mind árbevétel, mind dolgozói létszám tekintetében. Meggyőződésünk, hogy sikerünk titka minden teljesített projekt során ugyanaz: partnereink választását, bizalmát magas színvonalú és gyors munkavégzéssel szolgáljuk meg.

Minden megrendelőnk olyan szolgáltatásban részesül, ahol a kivitelezés problémamentesen, meglepően gondtalanul és gyorsan valósul meg. Folyamatos növekedésünk és ügyfeleink elégedettségének egyik meghatározó eleme, hogy minden projekt során magasan kvalifikált, tapasztalt szakember-gárdánkkal és megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Szolgáltatásaink felölelik intézmények és irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények, szállodák és lakóingatlanok, valamint műemlékek teljes körű generálkivitelezését, akár teljes projekt és kivitelezésmenedzsmentjét – de a mélyépítés szakterületein (park-, vasút- és útépítés) is komoly referenciákkal rendelkezünk.

Tevékenységünk megrendelőink számára – rugalmasságunknak megfelelően – nemcsak Magyarország egész területén, de határainkon túl is elérhető.

Sikerünk titka röviden összefoglalva:

9

Magas szakmai színvonalú, gyors és rugalmas munkavégzés

9

Megbízható szakmai tapasztalat

9

Vállalt határidők tartása

Éve a szakmában

Elkészült megbízás

Városban

Munkatárssal

Kérem, a közeljövőben forduljon hozzánk bizalommal vagy ajánljon bennünket, amennyiben az építőipari feladatok minőségi és gyors megoldása a cél!

Kapcsolat

Adatkezelési Tájékozató

1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.

06-30-420-6039

Avus Tetőház Kft.

Cégnév: AVUS Tetőház Kft.

Cégjegyzékszám: 01 09 911347
Adószám: 14601824243